top of page
20240129_115313_edited_edited.jpg

PRISER & BOKNINGSVILLKOR

PRISER

15 januari till 15 december

170  euro/natt för två personer i ett sovrum. 30 euro/natt för varje extra gäst. 

15 december till 15 januari

250 euro/natt för två personer i ett sovrum. 35 euro/natt för varje extra gäst. 

DETTA INGÅR

Lakan, handdukar, badhanddukar och städning. En egen kock som lagar frukost, lunch och middag med ingredienser inhandlade av er eller till en kostnad av ingredienserna. Chaufför med Nissan X-trail för max fyra personer till en kostnad av drivmedel samt extra 2 000 Rs till Rex för lunch och 3 000 Rs extra för kvällskörning.

              VILLKOR

BOKNING

På grund av villans personliga natur accepterar vi endast bokningar med namn på samtliga gäster som ska bo i Villa Margareta.

Maximalt antal gäster är sex vuxna och två barn under tolv år.

Vi reserverar oss rätten att avvisa personer vars namn inte finns med i bokningen.

AVBOKNING

Vid avbokning mer än fyra veckor innan ankomstdatum återbetalas hälften av bokningsavgiften.

Vid avbokning mindre än fyra veckor innan ankomstdatum återbetalas inte bokningsavgiften, men däremot återbetalas all övrig förskottsbetalning för er vistelse.

Vid avbokning mindre än två veckor före ankomstdatum återbetalas inte bokningsaviften, men hälften av förskottsbetalningen. Förutom under högperioden mellan den 15 december och 15 januari, då ingen avgift återbetalas.

Skulle mot all förmodan Ceylon Retreat avboka er vistelse återbetalas både bokningsavgift och förskottsbetalning.

REGLER

Genom att boka er vistelse hos oss, förutsätter vi att ni respekterar följande regler:

*Att inte ändra någonting i villan, sätta upp saker på väggarna, orsaka skador på villan eller inredningen eller avlägsna möbler eller inredning från villan.

*Att inte använda villan till något annat än semesterbostad för de gäster som finns namngivna i bokningen.

*Att inte bete er på ett sätt som kan upplevas som pinsamt för villans ägare eller grannar samt respektera de privata områden som hör till varje enskild villa.

*Att ersätta ägarna för onormal nedsmutsning eller slitage av villan och dess inredning.

*Att tillåta våra representanter och/eller ägarna att med eller utan hantverkare tillträda och inspektera villan med rimlig framförhållning (förutom i akuta situationer då ingen framförhållning krävs) för att åtgärda eventuella problem som kan uppstå under er vistelse.

*Att rapportera eventuella fel, brister eller problem i villan eller dess omgivningar till fastighetsskötare så snart som möjligt.

*Att stämma av med vårt team innan ni lämnar villan att den är i samma skick som när ni kom.

*Att inte hyra ut villan i andra hand.

*Att inte be någon i vårt team att lämna villan förutom för att göra inköp som ni har kommit överens om tillsammans och som de fått medel för.

*Att inte föra ut någon av villans tillhörigheter utanför tomten.

*Att inte röka i villan.

*Att respektera fastigheternas gemensamma ordningsregler.

FÖRSÄKRING

Det är ett krav att varje gäst har en egen reseförsäkring som täcker förlust och skada på personliga tillhörigheter, samt kostnader för läkarbesök, behandling, sjukhusvistelse och eventuell hemfärd på grund av sjukdom och eller olycka. Genom att göra er bokning har ni accepterat detta krav.

ÅTERKRAV

 Ceylon Retreat frisäger sig allt ansvar vad gäller ekonomisk förlust, eller för förlust eller skada på våra gästers tillhörigheter.  Vi tar heller inget ansvar för eventuella skador våra gäster kan råka ut för, vare sig de befinner sig på fastigheten eller utanför. Vi samarbetar med många olika företag för exempelvis transport och boende och är inte på något sätt ansvariga för deras uppförande samt eventuella skador eller förluster som kan uppstå i samband med dem av någon som helst anledning.

bottom of page